Stay in Touch oppdatert, nå enda lettere å bruke! | Stay in Touch.no
 

Stay in Touch.no2080 Eidsvoll

Tlf.: +47 67430552 / +47 47907569

E-post: info@stayintouch.no

Stay in Touch.no

Stay in Touch oppdatert, nå enda lettere å bruke!Vi jobber hele tiden med å gjøre systemet så brukervennlig som mulig.  Små detaljer på hele systemet har nå blitt oppdatert for å gjøre det lettere å forstå for brukern.

Fra 1.juli så er det mulig å betale abonnementet via internett.  Vi har ingått et samarbeide med Auriga ePayment om denne betalingsformen.  Den er en av de sikreste og smarteste betalingsløsninger idag på internett.

Betalingssystemet heter kortabonnementsbetaling og er et tilbud til firmaer som leverer abonnements tjenester på internett.  Se les gjerne mere om denne tjenesten på Auriga ePayments hjemmeside.  www.aurigaepayment.se

Det fungerer slik at kunden starter opp tjenesten ved å betale den første fakturaen med å fylle ut opplysningene fra sitt kreditt kort på Stay in Touch.no
Når dette er gjordt så utføres betalingen, samtidig som Auriga ePayment tar hånd om alle kortets data på sin sikrede side.  I vårt system får vi bare en referanse til denne kunden.

I slutten av måneden så genererer vårt system en faktura som sendes til kunden på e-mail. Hvis kunden ikke har noen invending på fakturaen så betales denne automatisk fra Auriga ePayments betalingssystem.

I dette systemet går det automatisk uten å fylle ut noe papirer å sende i posten. Vill du avslutte betalingen så er det også lett.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter
02.12.2023