Røykvarslere kombinert med kamera | Stay in Touch.no
 

Stay in Touch.no2080 Eidsvoll

Tlf.: +47 67430552 / +47 47907569

E-post: info@stayintouch.no

Stay in Touch.no

Røykvarslere kombinert med kameraBrannalarm sammen med kameraovervåking i hjemmet 
Det har de siste årene blitt levert titusentals trådløse røykvarslere. I Norge har mange fått opp øynene for betydelsen av at alle i huset blir varslet samtidig ved et branntilløp.   Sammen med de trådløse røykvarslerne er det også mulig å sette opp en releboks som kan fange opp signalet fra det trådløse systemet og varsle ut av huset via en gsmsender eller lignende.   Men.......usikkerheten om alarmen virkelig kommer fra en utløst brann er ofte så stor at slike varslinger ikke tas riktig på alvor.  

Nå kan vi presentere en løsning på dette:
Releboksen i røykvarslersystemet koples sammen med et IP kamera istedet. Dette kamera er koplet opp mot STAY IN TOUCH.no   Ved en utløst brannalarm trigges en innspilling fra det aktuelle kamera. Kameraet sender opptaket til kundens konto på Serveren på internett som starter å jobbe etter den kontaktlisten som kunden selv har laget.  Systemet sender ut en SMS (med en lenk til optaket), E-mail (med en lenk til optaket) eller ringer opp og gir en melding med en damestemme hva som har skjedd.   Kunden vil kunne klikke på lenken i meldingen og se på innspillingen som har blitt gjort. Hvis det skulle være noe tvil så kan kunden fra sin mobil logge seg inn på kamera for å se på LIVE bilde.   Vi anbefaler et IP kamera i hver etage slik at det også er mulig å skille på hvor alarmen kommer fra.  

Et grunnpakke i en privat bolig kan se slik ut :
1 stk trådløse røykvarsler
1 stk releboks
1 stk IP kamera TC5333 

STAY IN TOUCH kamera TC5633 kan også brukes som en kombinasjon av brann/innbrudds varsling. Kamera har både IR detektor og en digital inngang som kan trigges fra et røykvarsler anlegg.  Ved en bevegelse framfor kamera trigges et opptak som sendes til server.  

TC5633

STAY IN TOUCH er det smarte systemet for overvåking av hjemmet, kontoret eller hytta.  Kameraene har en tunneling funksjon slik at de bare tilkoples internett og selv finner veien til serveren.  Enklere montering finnes ikke.   Dette er noe alle som har røykvarslere hjemme burde skaffe seg.  Le mer om systemet på www.stayintouch.no   Det er også mulig å teste ut kameraene på vårt testkonto. (se hjemmesiden)  

Velkommen å prøve!Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter
28.03.2023